2011. július 29., péntek

Görözdi Judit: Hangyasírás, csillagmorajlás - Jelenlegi ára: 925 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hangyasírás, csillagmorajlásA könyv listaára: 1100 Ft. Leírás:
Mészöly Miklós a huszadik századi magyar elbeszélő próza megújítója. Olyan enigmatikus, példázatos nyelvet teremtett, melyben jelentős szerepet játszanak a különféle hiányok: az egyazon műben montázsként megjelenő narrációs síkokat elválasztó törésvonalak, az elbeszélt történések, a jelenségek mögötti láthatatlan okok, összefüggések, szimbolikus megfelelések, akárcsak a ki nem mondott szavak, a jelentést hordozó elhallgatások. Ez utóbbi áll a jeles szlovákiai magyar irodalomtörténész hölgy könyvének tengelyében. Miként a kötet mottójául választott Mészöly-idézetben olvasható: Egy igazi írónak nem az a témája, amiről beszélni lehet, hanem amiről nem. A szerző nemcsak Mészöly jelentősebb műveit tekinti át (külön fejezetet szentelve a Saulusnak vagy a Megbocsátásnak), de figyelme kiterjed az író vonatkozó elméleti felvetéseire is. A kötet mindazoknak ajánlható, akik mélyebben érdeklődnek a modern magyar prózaepika iránt. ISBN: 80-7149-771-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 925 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:59
. Görözdi Judit: Hangyasírás, csillagmorajlás - Jelenlegi ára: 925 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése